23 – 27.4.2011 Lennokas viikko

posted in: Lentoblogi | 0

Toukokuun kolmas viikko oli erityisen lentopainotteinen. Ilmassa tuli oltua 23, 24, 25, 27 ja 29. päivä. Vain torstai ja lauantai jäivät lentämättä. Lappeenrannan kenttä, joka on lähellä sekä työpaikkaani että kotiani, mahdollistaa tämän. Saa nähdä miten pärjään kun joudun muuttamaan opiskelujen perässä paikkakunnalle, jossa lähimmälle päristelykentälle on enemmän matkaa… 😉

Hessu Wiskisiepolla

Kokonaisuutena viikko oli erittäin hieno, vaikkakin fyysisesti raskas. Mosquito ei ole ehkä se maailman kevyin laite käsitellä… Lentopäiviin mahtui päristelyä niin Hapin kuin Hessunkin kanssa ympäri Lappeenrantaa.

Patrian Bravot

Kentällä oli vieraana myös muutama koulukone oppilaineen Patrialta, jotka olivat Lappeenrannassa lentämässä yölentokelpuutuksiaan liikennelentäjän lupakirjojaan varten. Puna-valkosiipiset Bravot olivat viimeistä kevättä Patrian palveluksessa. Bravot vaihtuvat alatasoisiin Tecnameihin seuraavaa kurssia varten jotka todennäköisesti tulevat itsellenikin varsin tutuiksi.. 😉 Saa nähdä josko sitä löytää itsensäkin vielä joskus Lappeenrannasta yölentokelppareita lentämässä! 😉

Vastaa