28.2.2011 Vuoden ensimmäinen lentopäivä

posted in: Lentoblogi | 0

Ensimmäinen lentopäivä vuodelle 2011. Edellisestä kerrasta neljä kuukautta aikaa. Hirveä hinku taivaalle mutta samalla pieni epäilys siitä että vieläkö muistaa miten tuolla lennettiin. Kun kasasin kamoja ja vedin valjaita päälle, oli hetken aikaa fiilis ”mitä ihmettä mä olen tekemässä” kun jäpitän keskellä kiitorataa 10-metrinen siipi selässä ja ruotsalainen moottorisaha sojottamassa urku auki hanurissa. Mutta ei muuta kun siiven nokka alas ja tossua toisen eteen. Startti meni hyvin sopivaan vastatuuleen ja vekotin oli muutaman askeleen jälkeen taivaalla.. ja kyllä se oli vaan siistiä taas! 😉

 

Lensin aikani kentän päällä ja palauttelin mieleen siiven käsittelyä ja Mosquitolla lentämistä. Vähän ajan päästä Hapi ilmestyi kentälle ja oli piakkoin taivaalla mukana lentämässä. Lennettiin Hapin ja Hessun kanssa vaihtelevissa muodostelmissa ja kuvattiin toisiamme. Käsitt??mättömän hienoa!

 

Samoihin merkkeihin ja samalla porukalla päättyi lentokausi 2010 lokakuussa joten mikä olisikaan ollut parempi tapa aloittaa uusi kausi.  Ylätuuli oli melkoisen kova, hirveän etäälle en kentästä Targetilla päässyt, mutta se ei menoa haitannut. Parin tunnin lennon jälkeen oli aika laskeutua. Neljä kuukautta oli kulunut edellisestä lennosta, huonojen kelien takia ei ollut päässyt taivaalle ja etenkin tauon jälkeen tuo oli kyllä ihan todella hienoa! Tästä on hyvä jatkaa..! 😉

Vastaa