13.3.2011 Sightseeingiä kaupungin edustalla

posted in: Lentoblogi | 0

Taas matalissa pyörimistä. Tällä kertaa lentokorkeutta rajoitti varsin kattava pilvikatto, mutta se ei paljoakaan menoa haitannut. Saimaan päällä on mukava päristellä matalissa ja katsella ympäristöä.

Koska lähdin lentoon vasta klo 17 maissa, en viitsinyt hirveän kauas lähteä, joten lentelin kaupungin edustalla. Aurinko kuitenkin laskee jo kuudelta. Erityisesti sataman edustalla harvemmin tulee pyörittyä, etenkin kun kesäisin ei sieltä laskupaikkaa löydä ja uintireissu on varma mikäli moottori päättää sanoa työsopimuksensa irti.

Vaikka sitä tietysti aina toivoisi lähes pilvetöntä CAVOK -keliä että saa kunnolla korkeutta, on tämä näinkin ihan mukavaa ajanvietettä sunnuntaille. Lentoaikaa sain tunnin. Matalaa pilvikattoa lukuunottamatta olosuhteet oli todella hyvät lentelylle, 210 astetta ja n. 3 m/s tuulta. Vaikka tuo härvelin raahaaminen kentän puoleenväliin starttia varten tällä tuulella kysyy kuntoa, se kyllä aina myös palkitsee vaivannäön! 😉

Dude.. where is my jet fighter?

Hapi kävi aiemmin päivällä lentämässä. Valitettavasti tällä kertaa ei satuttu samaan aikaan taivaalle, mutta ehkä ensi kerralla.. 😉

Vastaa