5.5.2011 – 6.5.2011 Kuvauslentoja

posted in: Lentoblogi | 0
Startti. Kuvaaja: Henri Juhantila
Hapi
Minä 😉 Kuvaajana Hapi

 

Päätettiin Hapin kanssa ottaa pitkästä aikaa kuvauslento. Eli lennetään lähellä toisiamme muodostelmassa ja napsitaan kuvia, tätä blogia, Facebookia jne. varten. Tai no, oikeastaan porukassa ja muodostelmassa on vaan niin paljon hauskempaa lentää, kuvat on mukava lisäbonus siitä. Tasainen keli mahdollisti helpot olosuhteet valokuvausta varten, muodostelmalentoa ei kelipäivänä edes hirveästi huvita kokeilla. Itse lentoonlähtö tallentui myös kennolle, innokkaan lentokonebongarin tallentamana. Kiitokset kuvista Henkalle!

Seuraavana päivänä homma jatkui vielä Lappeenrannan taivaalla killumisen merkeissä.. 😉

IMG_0926e
Kuvaaja: Henri Juhantila

P5050109-P5050129e

Vastaa